Bureaukalender maken, jouw bedrijfskalender op maat gemaakt

Een bureaukalender maken in een geheel eigen en bijzondere uitstraling voor jouw bedrijf. Toffe Kalenders staat klaar om je daarbij te ondersteunen.

Bureaukalender maken we in alle soorten en maten. Of het nu wandkalender, bureaukalender of driehoekskalender is, we kunnen alles voor je maken. De bureaukalender maken we altijd aansluitend bij jouw huisstijl.

 

Een bureaukalenders maken en weggeven is het perfecte middel om 365 dagen in beeld te zijn bij jouw relatie of klant. Wil je geen gebruikmaken van ons standaard concept? Dat kan met de maatwerkkalender. We maken een ontwerp geheel naar jouw wens. Samen zoeken we mooi beeldmateriaal, lettertype, kleur(en), het calendarium en andere facetten uit. Eigenlijk is alles mogelijk als wij voor jou een bureaukalender maken. Wij maken de kalender zoals jij die voor ogen hebt, een unieke kalender. Hierdoor heeft deze maatwerk kalender een echte meerwaarde voor jouw bedrijf, maar zeker ook voor jouw relaties!

Het is zelfs mogelijk om een andere papiersoort, formaat of aantal pagina’s te kiezen. Bij een bureaukalender maken begeleiden en adviseren wij jou tijdens het gehele proces.

De voordelen van een bureaukalender maken op maat:

  • Volledig vrije invulling van de kalender
  • Advies en begeleiding van begin tot het eind
  • Calendarium op maat met bijvoorbeeld vermelding speciale data van jouw bedrijf of organisatie
  • Unieke zakelijke kalender
  • In elk gewenst formaat leverbaar
  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Eenvoudige vertaalslag naar kerst- en nieuwjaarskaarten
Maatwerk bureaukalender voor Velox
Deze maatwerk kalender voor Velox is uitgevoerd in een zware papiersoort. Alle kalenderbladen zijn voorzien van een matte laminaat waardoor de kalender een sjieke uitstraling heeft gekregen. Een echt blikvanger op het bureau van klanten en relaties!

Bureaukalender maken: de meest effectieve marketingtool voor het bevorderen van duurzame klantrelaties

In de dynamische wereld van marketing en bedrijfsvoering is het vinden van effectieve manieren om klantrelaties te onderhouden en merkbekendheid te vergroten van cruciaal belang. Terwijl de consument steeds selectiever wordt in zijn keuzes en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, zijn traditionele weggevers zoals flessen wijn en wegwerpartikelen niet langer de meest strategische keuzes. Een verschuiving naar duurzamere, betekenisvolle geschenken is in volle gang. In dit opzicht rijst de bureaukalender naar voren als een van de meest waardevolle marketinginstrumenten van vandaag.

De praktische bruikbaarheid van een bureaukalender kan niet worden overschat. In een tijdperk waarin digitale agenda’s en apps de overhand lijken te hebben, biedt een tastbare kalender een welkome afwisseling. Een bureaukalender maken we graag voor jou.

Met de mogelijkheid om aangepaste ontwerpen en boodschappen toe te voegen, kunnen bedrijven een persoonlijke touch toevoegen. Hierdoor wordt de kalender meer dan alleen een praktisch hulpmiddel; het wordt een waardevol stuk dat een emotionele connectie tot stand brengt.

Offerte aanvraag maatwerk kalender

Vul onderstaande offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. De offerte volgt dan al snel in je mailbox!