Zakelijke kalender maken, jouw bedrijfskalender op maat gemaakt.

Een eigen unieke uitstraling voor jouw zakelijke kalender maken 2024. Toffe kalenders helpt jou daar graag bij.

Een zakelijke kalender maken we in alle soorten en maten. Of het nu wandkalenders of bureaukalenders zijn, we kunnen alles voor je maken. Ook driehoekskalenders liggend of een kalender driehoek staand ontwerpen we graag geheel aansluitend bij jouw huisstijl.

 

Een zakelijke kalender maken is het perfecte middel om 365 dagen in beeld te zijn bij jouw relatie of klant. Wil je geen gebruikmaken van ons standaard concept? Dat kan met de maatwerk kalender. We maken een ontwerp geheel naar jouw wens. Samen zoeken we mooi beeldmateriaal, lettertype, kleur(en), het calendarium en andere facetten uit. Eigenlijk is alles mogelijk in jouw zakelijke kalender maken. Wij maken de kalender zoals jij die voor ogen hebt, een unieke kalender. Hierdoor heeft deze maatwerk kalender een echte meerwaarde voor jouw bedrijf, maar zeker ook voor jouw relaties!

Het is zelfs mogelijk om een andere papiersoort, formaat of aantal pagina’s te kiezen. Uiteraard begeleiden en adviseren wij jou tijdens het gehele proces.

De voordelen van een zakelijke kalender maken op maat:

  • Volledig vrije invulling van de kalender
  • Advies en begeleiding van begin tot het eind
  • Calendarium op maat met bijvoorbeeld vermelding speciale data van jouw bedrijf of organisatie
  • Unieke zakelijke kalender maken
  • In elk gewenst formaat leverbaar
  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Eenvoudige vertaalslag naar kerst- en nieuwjaarskaarten
Zakelijke kalender maken voor Velox
Deze maatwerk kalender voor Velox is uitgevoerd in een zware papiersoort. Alle kalenderbladen zijn voorzien van een matte laminaat waardoor de kalender een sjieke uitstraling heeft gekregen. Een echt blikvanger op het bureau van klanten en relaties!

Offerte aanvraag maatwerk kalender

Vul onderstaande offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. De offerte volgt dan al snel in je mailbox!